Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

Pappersmuggar med tryck

 

Inte bara seriefigurer eller superhjältar kan tryckas på pappersmuggar. Man kan till exempel trycka ett foto på en jubilar vid större födelsedagsfester, eller varför inte på ett brudpar som en extra dekoration på pappmuggar? Det är perfekt att servera varm dryck ur som introduktion på ett vinterbröllop medan gästerna väntar på bröllopsmiddagen, eller utanför kyrkan som välkomstdrink i form av varm choklad med vispgrädde.

Speciella budnewspaper-434323_960_720skap

På pappersmuggar med tryck kan man också trycka speciella budskap för just ett särskilt tillfälle. Man kan göra reklam för en kampanj som pågår just nu, eller något annat reklambudskap eller viktig information som man vill få fram. Den som är extra kreativ kan göra pappersmuggarna till en rabattkupong eller ett frågeformulär som kan lämnas in till företaget som har kampanjen. Det kan bli något kladdigt om det är dryck kvar i muggen, men budskapet levereras på ett lite ovanligt sätt som gör att mottagaren kommer ihåg det lite extra.

Fundera på hur pappersmuggar med tryck kreativt kan hjälpa privatpersoner eller företag.