Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

Udda saker som man kan trycka på

t_shirts_africa_by_imfreelance01-d5dmzxb

De flesta känner till att man kan göra tryck på papper, t-shirts och till exempel muggar. Frågan är om det finns mer udda saker som det går att trycka på. Sanningen är att det mest handlar om materialet och fantasin än exakt vad det är för objekt. Väldigt många olika kontorsföremål lämpar sig för tryck. Till exempel går det att ha ett tryck på din kalender eller en mapp. Flera svenska företag har inte tänkt på att de kan sätta sin logotyp med tryck på olika saker för effektiv marknadsföring. Det kan dra ögonen till sig under konferenser, kundmöten och dylikt eller fungera som gratis gåvor i form av så kallade ”giveaways”.

För kläder tänker de flesta på t-shirts med tryck, men det går att trycka på nästan allt i tyg. Ett mer udda val är underkläder eller mössor. Det går till exempel att välja ett tryck som är riktigt snyggt, ett tryck som är skojigt eller ett tryck som visar ens stöd för ett idrottslag. Vad man väljer på trycket beror på ens egen smak. Tryck är ett utmärkt sätt att göra klädesplagg och accessoarer mer personliga. Lås dig inte till t-shirts, utan tänk utanför boxen. Den som är ute och springer ofta kanske vill ha någon form av tryckt budskap på sin joggingjacka. Även mindre saker som kan tyckas obetydliga blir roligare med tryck på. Det kan handla om en väska, en tygpåse, en lunchlåda eller något annat som behöver piffas upp.

Antingen går det att trycka själv eller anlita ett företag som är expert på tryck. Det sistnämnda ger oftast bäst resultat och är helt klart bekvämast. Ofta säljer de egna produkter där man fritt kan välja trycket. Vill man trycka på mer udda saker får man dock räkna med att själv fixa produkten och sedan trycka själv eller anlita en tryckerifirma för att trycka på produkten.

.