Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

Glas med egen logga

Reklam och profilering görs idag på många olika typer av produkter. För maximal exponering är det bra att tänka på sådant som många använder och gärna sådant som även används ofta. Ett exempel på en produkt som alla använder och dessutom frekvent är glas. Själva glasytan är neutral och oftast ofärgad, vilket ger stora möjligheter till att skapa glas med en egen logga.

Företagsprofilering

På de allra flesta företag finns fikarum, pentry och/eller matsal och i denna typ av lokaler brukar det finnas glas. Ett perfekt sätt att profilera företaget och stärka varumärket hos både besökare och anställda är att dekorera vanliga dricksglas smakfullt med företaTassimo_TDiscsgets logotyp. Vill man profilera ännu mer kan man trycka dit roliga eller inspirerande budskap, kanske baserade på företagets mål eller värdeord.

Även andra typer av glas än vanliga dricksglas passar bra för egen logotyp. Vid företagsevent, interna firmafester eller extern representation kan man tänka sig en elegant logotyp på vin- och ölglas. Detta förhöjer designen och profileringen av företaget under eventet och ger ett genomtänkt helhetsintryck.

Företagsgåvor

Glas med egen logotyp passar även bra som gåva till anställda i julklapp eller sommarpresent, eller som representationspresent till kunder. Finare vinglas eller whiskyglas är sådant som många uppskattar och som kan få en hedersplats i hemmet eller i kundens fikarum/pentry.

Privat

Även för privatpersoner finns det många tillfällen då glas med en egen logotyp passar. Bröllop är ett tillfälle då brudparet ofta vill sätta sin prägel på alltifrån inbjudningskort till dukning. En välkomstdrink i champagneglas med brudparets monogram är ett roligt sätt att förgylla festen på och kan bli ett minne för gästerna att ta med sig hem. Även vid större fester som jämna födelsedagar och andra jubileumsdagar kan glas med en egen logotyp vara det där lilla extra som blir pricken över i på kalaset.

Fundera på att profilera företaget eller högtidsdagen på glas med en egen logotyp, en produkt som garanterat kommer till användning.