Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

En fantastisk espressokopp

 

640px-Espresso_still_lifeFinns det någonting lyxigare än en kopp espresso på morgonen eller till eftermiddags fikan, eller när du precis har kommit hem från jobbet? Det som möjligtvis kan göra din espresso ännu lyxigare är om du har en espressokopp med tryck på, kanske ett tryck från ditt företag?

Att välja att ge sina anställda varsin egen espressokopp med företagets tryck på hade säkerligen varit uppskattat av många för företaget. Istället för att ge sina anställda profileringskläder kan just en espressokopp vara den perfekta gåvan. Givetvis kan även profileringskläder vara en bra present, men faktum är att det inte går att ge bort samma mössa år efter år. Till slut måste man komma på någonting nytt och en espressokopp med företagets logotyp kan vara det perfekta alternativet för att skämma bort sina anställda med.

De allra flesta dricker kaffe, och så är förmodligen även fallet på ditt företag. Om man mot förmodan inte skulle dricka kaffe går det givetvis bra att dricka både te och varm choklad ur koppen när man behöver något gott att förgylla eftermiddags fikan med.

Det kan helt enkelt inte bli fel att ge bort en espressokopp och dina anställda kommer att tacka dig och troligtvis använda koppen såväl på arbetet som hemma. Detta är ett mycket enkelt och smidigt sätt att göra reklam för ditt företag på. Om dessutom espressokopparna med företagets logga används utanför arbetet kommer det att bidra med ännu mer reklam för ditt företag vilket bara kan vara positivt. Finns det även extra koppar på företaget som gäster kan dricka ur kommer reklamen att spridas vidare även till dessa.

De flesta människor vill dessutom vara med i en enhet. Genom att du ger dem saker med företaget logotyp på visar du dem att de är en del av företaget och att de är viktiga för dig. Detta resulterar i ett fantastiskt betyg.