Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

Muggar med personliga tryck

 

freebie___coffee_mug_psd_mockup_by_graphberry-d9d30wq Hur vill du dricka ditt kaffe? Det blir mycket godare att dricka ur en mugg som är snygg. Det finns flera fina muggar att köpa både på nätet och i fysisk butik. Det kan kännas bekvämt att köpa en helt fabriksgjord mugg, men den blir kanske inte särskilt rolig i längden. Vad kan man då göra åt saken?

En perfekt idé är att köpa en mugg med ett personligt tryck, med andra ord att designa din egen mugg. Det finns ett stort utbud av butiker online som säljer muggar med personliga tryck.

Hur vill du att din mugg ska se ut? Det finns inga regler, utan låt fantasin flöda. För att hjälpa fantasin på vägen kommer här några idéer. Det är populärt att trycka foton på muggar, foton på sina barn, sin största kärlek, sin familj eller varför inte husdjuret? Tryck en eller flera bilder med eller utan tillhörande text. Lek gärna med formaten på bilderna. Vill du ha en rund bild, en kvadratisk eller en som löper runt hela muggen? Är foto inget för dig eller vill du ha en mer minimalistisk stil? Då fungerar texter och symboler bra. Pynta muggen med favoritordspråket eller kanske något så enkelt som ”Godmorgon”. Välj ut ett roligt typsnitt och låt det pryda större delen av muggen eller bara en del av den.

Privat eller företag? Muggar används flitigt varje dag både hemma och på arbetsplatsen. Vill du handla en eller flera muggar privat? Det kan då vara roligt att låta varje medlem i familjen få en personlig mugg eller endast skämma bort dig själv med en. Muggar med personliga tryck är också en fantastisk present att ge bort till någon som man tycker om. Är ni istället ett företag som funderar på att köpa in nya muggar? Tryck logotypen på muggen eller varför inte företagets ledord? Det blir roligare för medarbetarna att dricka kaffe ur en snygg kopp som även kan fungera som reklampelare.

Oavsett vad du vill använda din mugg till och oavsett hur du vill designa den är personliga tryck på muggar en rolig och bra idé.