Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

Kopp med karaktär!

Ditt företag behöver synas. Det går inte att komma ifrån den enkla devisen, som har funnits lika länge som marknadsekonomin, att syns du inte så finns du inte. De flesta företag idag lägger stora summor på sin grafiska profil, men använder den alldeles för lite. Vissa företag har sin logga ovanför dörren och på sin webbsida, och går därmed miste om stora möjligheter att göra sitt varumärke känt. För att göra det mesta av din grafiska profil bör den synas på långt många fler platser, men utan att kännas påträngande.

kopp

Om du tar en liten stund, blundar och tänker på en annan bransch än din egen, men i samma stad, vilket företag inom den branschen är det som du först kommer att tänka på? Förmodligen inte det som går med störst vinst eller har flest anställda, utan företaget som har lyckats bäst med att göra sin profil känd. Marknadsundersökningar visar att pengar som investeras i marknadsföring är väl använda kronor.

Det är lätt att tänka att man måste investera hundratusentals kronor på stora anslagstavlor eller helsidesuppslag i tidningen för att nå framgång, men det är inte sant. Du kan göra ett bestående intryck med mindre medel än så, exempelvis genom trycksaker, som kaffemuggar.

Gåvor är alltid uppskattade, små som stora. Det ligger i vår natur att känna tillfredsställelse när man får något, oavsett om det är något som hjälper just ditt företag eller ej. Du kan på ett enkelt sätt skaffa en smidig present till både samarbetspartners och kunder, och samtidigt göra ditt företagsnamn mer känt, utan att du behöver betala hutlösa summor pengar.

En annan förutsättning för att din rörelse ska bli framgångsrik är att din personal ska känna samhörighet med företaget. Som företagare vill du att dina anställda till och med ska känna stolthet över ert varumärke. Ett sätt att åstadkomma detta är att låta trycka upp kaffemuggar till fikarummet, vilket effektivt lyfter känslan av att företaget är professionellt och seriöst.

Slutligen, när ni arbetar hårt kan en extra mugg kaffe aldrig skada.