Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Kategorier
mugs

Välj kvalitetstryck på muggar

Vad hittar man på i gåva till den som redan har allt? Ett mycket trevligt och kreativt förslag är att själv välja ut bilder och beställa muggar med detta motiv. Alla har bruk för muggar, så tveka inte. Detta är en presentidé som inte kan gå fel.

Gåvor

En mugg med ett eget tryck kan2381135138_0cf9b2d254 vara den perfekta gåvan till en kär vän. Foton på barn är populära i sammanhanget. Ge mormor och morfar fina kaffemuggar med barnbarnen på, vilket brukar gå hem.

Barn blir också väldigt glada av muggar med sig själva på. Det kan vara något att göra tillsammans i familjen. Välj och vraka bland era foton och matcha ihop er egen uppsättning muggar hemma. Låt barnen bestämma muggmodell och även färger.

Barn kanske smäller högst som motiv, men sen kommer nog husdjuren. Ge din hundtokiga moster en mugg med älsklingshunden eller katten. Hon kommer att vara dig evigt tacksam att du tänkte på just det.

På arbetsplatsen

Ett annat användningsområde kan vara på en arbetsplats. Tänk att alla har sin personliga kaffemugg med sitt eget foto eller sitt namn på. Ingen kan längre knycka din mugg i fikarummet.

Romantik

Ge din älskade muggar på er årsdag, bröllopsdagen eller bara för att du vill visa din kärlek. Välj ut romantiska foton från er tid tillsammans. Tillsammans med datum när de togs blir muggarna ett mycket vackert minne. Varje gång ni dricker ur muggarna blir ni påminda om just det tillfället.

Pappmuggar

Företag vill ibland ha pappmuggar med sin egna logga på och det kan också vara ett alternativ.

Möjligheterna är oändliga. Titta igenom foton, hitta på egna teman, personanpassa eller generalisera och ge alla likadana muggar. Vad som än blir slutresultatet kommer din påhittighet och ansträngning uppskattas. Alla blir glada när någon annan har tänkt på en lite extra.