Muggarmedtryck.com

Muggar med tryck

Vill ni föreviga ett minne på en mugg eller kanske skaffa schyssta muggar med tryck till företaget? Ni kan själva välja vad ni vill trycka på er mugg; en logga, en bild eller en text ni gillar.

Muggar med tryck

Muggar med tryck är roligare

Här på muggarmedtryck.com erbjuder vi muggar med tryck. Ett personligt tryck kan göra dina kaffe- eller temuggar snyggare och/eller roligare att titta på.

Som företagare kanske du vill att muggarna till fikat ska prydas av företagets logotyp, eller så kanske du vill att medarbetarnas namn ska stå tydligt på muggarna så att det inte uppstår några oklarheter kring vems mugg som är vems. Ett annat alternativ är en karikatyrbild på muggens ägare, med en rolig text som får medarbetarna att dra på smilbanden på fikarasten och sedan återgå till arbetet med ett gott humör. Vill man ha sin företagslogga på en mugg, så kan man exempelvis vända sig till T & S reklam som trycker muggar med tryck i Stockholmstrakten.

Som privatperson kan du naturligtvis också välja något av ovanstående alternativ, men också något fräckare och kanske åt det sexigare hållet. Kanske vill du överraska din partner med en mugg som berättar vad du tycker om honom eller henne, eller som kommer med ett anständigt eller oanständigt förslag. Som mors- eller farsdagspresent är en mugg med motiv en klassiker, eller varför inte till mor- och farföräldrar, samt barn och barnbarn?

Slutligen, om du inte själv kommer på vad du vill pryda din mugg med har vi ett galleri som du kan bläddra i och hitta många fina, roliga eller tänkvärda alternativ. Du kan välja en av våra färdiga bilder eller texter, skicka in ett eget motiv som en högupplöst bild, eller beskriva ditt önskade motiv för oss så kommer vi att skicka ett bildförslag till dig. Processen är enkel och muggarna levereras till ett ombud nära dig, alltid till ett vettigt pris, så välkommen att fynda.

För information om muggens historia har wikipedia en utmärkt sammanställning i ämnet.

Läs mer